onsdag 24. juli 2013

Lykkelig :-)

For en lykke og glede, og fantastisk opptur i går, når Eldjenta, i gammelt godt slag, “flesket til” og spurtslo favoritten i Derbykval. på Østersund! Vi som var forberedt på “alt”, fra full stopp i siste sving, til kanskje en trippelplass på en god dag, ble kronet med seier i går !! :-))

2013-jul23_-eldjenta_05

Da er det bare smil fra øre til øre å se, for en deilig opptur!!

Og slik ser Derbyfeltene ut:

2013-derbyfelt Østersund

Bjørn Garberg hadde en serdeles fin dag på jobb, med to oppsitt, en 2.plass bak Sterkar (som har spor 9 i finalen åpen klasse), og seier med Eldjenta, som har startspor 1 neste fredag.

2013-jul23_-eldjenta_02

På forhånd hadde “vi” – dvs kusken (Bjørn legger opp løpet sjøl) bestem “oss” for å “safe” inn til finaleplass. Om Eldjenta skulle få tet, ville hun gi fra seg teten til en av favorittene. På bildet over er det like før starten går, hest og kusk er konsentrerte bak startbilen. Eldjenta er hyperspeedig, og gikk rett til tet etter noen “sjumils-steg”, men Bjørn slapp til Raska Can, og derefter kom Mia Mollyn og ville ha tet.

2013-jul23_-eldjenta_03

Slik så det ut etter en runde, Mia Mollyn, favoritten, virket sterk der framme. I siste sving passerte Eldjenta Raska Can, og gikk til angrep på favoritten:

2013-jul23_-eldjenta_01

Løpslysten og fighter-viljen var tilbake i godt gammelt slag, og det ble en superdeilig seier, langt over det vi hadde turt å håpe på :-)

2013-jul23_-eldjenta_04

En fantastisk dag i Østersund!

Løpet gikk midt på dagen, og da vi var hjemme i 19:30 tiden, slapp vi Eldjenta rett ut på beite sammen flokken, der fikk de til kose seg til langt på natt, før de ble tatt inn til sein kvelds i 22:30 tiden. Nå blir det hvile, et par rolige rideturer, og neste fredag er selve finalen! Svenskene har hele 450.000 Skr i førstepremie, det blir en smuuule nervepirrende for å si det slik. I det andre kvalifiseringsløpet var Kriterievinneren fra i fjor; Hulte Nova råsterk, og blir nok favoritt neste fredag. Du verden for en spennende dag det blir :-) Grue-gleder meg!!

Annelise

Ingen kommentarer: