mandag 30. september 2013

Offroad for Lill Faksa :-)

Aller minsta, som er blitt størsta :-), trener heldigvis godt, og er frisk og rask *knock on wood”, så vi får bare håpe hun fortsetter slik. Alle 2-åringer i trening er jo unge og lovende, også Lill Faksa Smilefjes som rekker tunge, så er hun godt i rute. Trener veldig flittig, og det er i hovedsak styrketrening for tiden. Så stor og langbeint hoppe, med stooor bakbeinsaksjon må være sterk for å klare sitt steg. så her går det i marka med trykkvogna for tiden:

2013-sep29_lillfaksa01

Først kjører vi langt ned i “juvet” – så bratt ned dit at sola når ikke nederst i dalen, som å kjøre inn i et kjøleskap der nede ….brrr.

Så bærer det opp igjen:

2013-sep29_lillfaksa02

Lill Faksa skulle nå gjerne ha spurta opp disse bakkene hun, men det får hun ikke lov til, hun skal “klive” opp og bruke bakparten skikkelig.

2013-sep29_lillfaksa03

Phu, så er vi snart oppe og det er bare å starte på en runde til. Blir noen turer nedi i “offroad-løypa” nedenfor Blåhåmmåren. Da blir det sikkert litt rumpe og lårmuskler på Lill Faksa også, som må trekke tunge vogna med kjærringa opp igjen Smilefjes som blunker. Men hun liker det, jobber så så flittig at det er en fryd.

Sunflower har trent litt rolig under sal, og det ser ut som vi har berga unna stor høstforkjølelse på hestene. Litt snørr har det vært, men ingen har hatt feber, og alle har tatt det litt rolig en liten peride. Nå er “alle” faktisk bare to Skuffet smilefjes, i fjor hadde jeg 5 hester i trening på det meste. Det var strengt tatt en for mye, og jeg var helt avhengig av at Jørgen trente et par/tre hester i helgene. Så ble en solgt, ei satt i avl, og ei satt ut pga skade Trist fjes, det siste var ikke med i beregningen. Men slik kan det gå, hest er hest, så slikt må man i grunnen regne med kan oppstå.

Nå håper vi Lill Faksa og Sunflower holder seg friske, og størt forhåpninger har jeg til “aller mista” gitt :-) Lovende hoppe med flott instilling, gleder meg veldig til neste år gitt Gapskratter.

Annelise

Ingen kommentarer: