søndag 1. september 2013

Siste rest av sommeren nytes :-)

For nå er det september, og høstmørket er på vei. Det har vært en fin avslutning på august, og flokken har kost seg ute på beite på dagtid. Ikke så masse mat igjen, men alltids noe å tygge på, i tillegg til lunch’n jeg bærer ut til dem midt på dagen.

2013-aug30_beite01

De kommer når jeg roper, Sunflower og Blessen alltid “hakk i hæl”, som et gammelt ektepar disse to ;-) Og Sunflower passer på å varsle Lill Faksa om at det er bare å holde en viss avstant her altså !!

Tok litt video av flokken en av de fine dagene rett før helga. Livsnytere disse hestene, harmonisk flokk, selv om Sunflower stadig vekk “bare må” holde stand som sjefsmærr!!

2013-aug30_beite03

Vinge Blessen ser sprekkferdig ut, umulig å holde han slank så lenge det finnes grønne strå å tygge i!

2013-aug30_beite04

Lill Faksa er ikke akkurat tynn hun heller, men litt mere “passerlig hold” hun da en gammelvallaken. Hun er foresten nesten største hesten vår nå ! Like høy som Sunflower (157cm) nå, vokst forbi Eldjenta med en liten centimeter. Så aller minsta er straks størst Smilefjes som rekker tunge.

I morgen er det løpsdag igjen på Leangen, hverdagstrav, og Sunflower skal ut å kjempe igjen:

2013-sept02-startliste-sun

Travpressen mener hun er aktuel på trippelen, og det håper vi stemmer. På papiret kan det se slik ut, men teori og praksis går ikke alltid hånd i hånd i travsporten :-)

Uansett håper vi dette er det konkurrentene ser mest av i morgen:

2013-aug30_beite02

Bakparten til Sunflower ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: