torsdag 10. oktober 2013

Høstferie :-)

Men det er bare for husets tobeinte ungdommer det ;-) De unge håpefulle i stallen kan nok ikke leve slikt latmanns-liv ;-) Både Sunflower og Lill Faksa er i full trening, og trener bra begge to. Eldjenta har hatt fri, men får på seg sko igjen nå, og skal få være med Lill Faksa å trene litt i høst/vinter. Godt for Eldjenta, og enda bedre for Lill Faksa. Å ha en Derbyvinner til Mentor må vel være helt ålreit Ler så jeg ruller? Kanskje hun kan lære fra seg et tips eller to ? hehe.
Utopia tusler nå rundt, og vi spekulerer litt på hennes framtid ? Hun er så snill og grei lita hoppa, fullstendig uproblematisk i alle sammenhenger, får se om vi ikke finner en god løsning for henne.
Sunflower er i full trening, og den lille “snu’en” hun hadde snev av, ble med det lille “snevet”. Trener veldig bra, mest under sal, men i går tok vi en tur over til lokalbanen og kjørte lange intervaller med trykkvogna. Sånn bortsett fra at en haug vissent gress ligna på en bjørn i grøftekanten – trente hun veldig flott Smilefjes som blunker. Tøyer og stretsjer mye etter trening, og det liker hun veldig. Samarbeider godt, og har en gjespe-seanse uten like etterpå, tror hun storkoser seg.
2013-okt09_sun02
2013-okt09_sun01
Så er flokken flyttet over til luftegården nå. Det har vært litt høstvær! Og da blir det bløtt og sleipt på beite. Tryggere å tusle rundt i flat luftegård da!
2013-okt09_flokken02
Det er blitt betydelig tørrere i luftegården etter av vi la ned flere drensrør Tommelen opp, veldig veldig kjekt !!
2013-okt09_flokken01
Og faktisk litt å “gnage” på også, men det forsvinner vel fort – de er effektive kantklippere :-)
Annelise.

Ingen kommentarer: