onsdag 16. oktober 2013

Tåketur :-)

Ble det på Sunflower mandagen, og vi hadde jammen meg kunne hatt bruk for en tåkelur ! hehe. Kjørte over til banen, prøver å legge inn ei økt der i uka når det ikke er løpskjøring. Noe fart er det ikke snakk om, lange intervaller med trykkvogna (uten trykk – bare vekten av tung vogn), og dermed kommer vi opp i puls uten å slite nevneverdig på beintøyet (og rygg/bekken). Godt det ikke er snakk om høy fart, for sikta var så der:

2013-okt14_sun02

Det er korte langsider på banen, og jeg ser ikke fram til svingen en gang. Heldigvis relativt lite trafikk der på en hverdags formiddag, men det var en hest til i banen, så vi ble bare enige om at den gikk i ytterspor, og jeg i innerspor :-)

2013-okt14_sun01

Blir jo veldig fin stemning i tåka, som var så tett at jeg ble faktisk blaut av å “bare være ute” – la seg på klærne og rant nedover. Hadde jo ikke tatt på rengdressen, for det regna ikke Smilefjes som rekker tunge, men effekten av tåka var nå omtrent som lett duskregn.

2013-10-14 11.03.03

Over er Blessen og Eldjenta. Sola skinte nesten gjennom tåla, og hestene står i motlyset :-)

Sunflower fungerer veldig fint i trening igjen. Satser på løp om en stund, mener det var et fint løp for henne andre mandag i november på Leangen. Og eventuelt ett 26 oktober også, vi får se hva vi velger – har god tid, og ingen grunn til å stresse løpskjøringa for Sunflower sin del. Nå har vi brukt noe år på å få henne klar, så da er et par uker fra eller til av liten betydning ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: