mandag 25. november 2013

Ikke full fres akkurat .... :-/

Sunflower ga ikke jernet akkuat på lørdagen. Dårlig startspor, havna bakerst, og holdt sin posisjon.... ;-) Jaja, vi får vel bare trene på, nyte det som er av flott vintervær, - helt til det skal regne bort igjen.

Flokken går ute i luftegården nå, litt enklere på vinterstid, og nå har de fri tilgang til grovfôr også, lettvint! Bare vann som skal bæres nå, men det går greit siden jeg slipper å bære ut masse grovfôr!


Her står Vinge Blessen og Lill Faksa og koser seg med mat. 


Mens Sunflower, Utopia og Eldjenta slapper av og tar en formiddags dupp. Føret i dag har vært superflott, snø på grusveiene, og flotte treningsforhold. Lill Faksa har fått fin fin tur ned til E14 i dag, lange fine intervaller på flata og fin styrketrening i bakken oppover igjen. I morgen er det meldt 8 varmegrader og regn - fysj og fysj, var nå det nødvendig da ???

Her er løpet til Sunflower, hun jogger bakerst med hvit kusk og hvit bryste... ikke full fres! Men fin i steget, og fin i kroppen. Vi får glede oss over det; helsa ser bra ut, bare hodet som ikke gidda i helga!Ingen kommentarer: