fredag 1. november 2013

Så ble det jammen meg November !

Som tiden flyr ! I fjor hadde vi full vinter på denne tiden, den kom tidlig og varte lenge... I år er er det fremdeles høst, med alle fordeler og ulemper den bringer med seg. Fordelene ? Tja, jo, det er jo mange det. Mindre jobb generelt sett, og ulempene; mørkt!! og noe gjørme... :-/.  Vi har drenert og gruset både "her og der" til hestene, men gjørma kommer man ikke utenom i Trøndelag om høsten ... Men bortsett fra det, er høsten en fantastisk tid :-D. Så klar luft, og så fargerik (og noen ganger vel fuktig....).

Været er varierende - mildt sagt. Regn og sol, og regn igjen, om hverandre. Mest bilder knipses helt klart i solskinn, og da blir man jo lurt til å tro at det er BARE fint vær ;-) hehe. Men det er jo vakkert da:

På tur i lav høstsol.

Her er Sunflower og jeg ute på tur i nydelig høstsol. Så skifter været litt da, her fra en annen tur:Sånn kan det være om høsten, sol eller regn. Sunflower trener veldig fint for tiden. Hadde en liten kjenning i bekkenet, som jeg har stelt og pleiet etter beste evne, og fått på plass igjen (fornøyd :-)). Vi leser bulletin nå, og har et alternativ eller to i denne måneden. Får se om vi velger det første, eller står over og tar det andre valget ? 

Lill Faksa er også i gang med trening igjen. Har hatt fri ca 10 dager, for å slappa av litt, og «sette» kroppen. Hun er i vekst, for håpentligvis ikke så mye i høyden - hun er høy nok ! Men kroppen «setter» seg. Sener, muskler og hele mærra skal vokse "i hop" og sakte med sikkert bli voksen. Hun var litt ukurrant i travet, men etter en liten hvileperiode ser det bedre ut nå.  Kjører på med mest styrke for tiden, det kan hun trenger!


Her er vi ut på tur i all slags vær. Tåke som letter, sol og regn, alt hva en kan få i slutten av oktober ;-).


Sola titter fram, og tåka letter. Blir fin stemning av slikt høstvær, men for min del kan det godt bli litt - bittelitt kaldere, komme ca 10 cm snø slik at det blir lysere, renere og penere :-). Men så lenge sola skinner fra en lav høsthimmel, skal en vel ikke klage;


Jaja, slik går nå dagene i stallen :-) Koser meg!

Annelise.

Ingen kommentarer: