fredag 15. november 2013

Vær og uvær ;-)

Jada, høsten på sitt beste det. Været varierer fra dag til dag. En bitteliten vinter har vi også hatt, noen få cm med nysnø:


Og da fikk vi en fin ridetur Sunflower og jeg. Her har vi ikke tilrettelagte rakstrekker og slik luksus, må improviserer etter vær og vind. Ikke har vi lagt om til piggsko på hestene heller, men det har gått fint å trene alikevel. Bruker marka og terrenget når det blir glatt på veien. 

Sunflower fikk en tur på lokalbanen for et par dager siden, og travet flyter fint. Det ser positivt ut, og vi melder til løp den 23.nov. Lørdagshest hehehe. Men ikke V75 kjøring da, bare hverdagstrav en lørdags ettermiddag på Leangen. Håper det ikke blir det siste løpet den kvelden, og at banen tørker opp etter det ekstreme været som er meldt til denne helgen!!

I går fikk flokken nyte en hel dag og vel så det ute på "stor-beitet", og i dag er det en viss fare for at det blir innedag. Meldt ekstremvær, nedbørsrekord kan vi sette :-( æsj!!

Men dagen i går var nydelig, varmt (6 plussgrader) og litt sol:


Eldjenta og Utopia tusler bare og koser seg ute om dagen. Har ikke lagt noen vidre planer for Utopia enda, hun tusler nå rundt sammen sine venner og spiser og ser godt ut. Full av energi, og spretter rundt som en unghingst, vi tar det som det kommer. Hun er ikke "i veien", så hun får bare tusle inntil videre - i håp om at det dukker opp en løsning for framtiden hennes.

Eldjenta er veldig blid og glad, og blir bare mere og mere lik sin mor i all sin framtoning. Jeg kaldte bare Rigeljenta for "Mor" jeg, for hun oste av slik voksen, trygg "mor-utstråling". Eldjenta har alerede vist, i en alder av bare 4 år, at hun har samme type utstråling. Veldig spent på spiren i magen, og gleder meg til ca 1. mai når den skal se dagens lys :-D. Håper veldig på et friskt og fint hoppeføll!!


Lill Faksa er i trening, men muligens i vekst, for hun er litt "utav-vokst" i travet. Fungerer ikke så godt for tiden, så vi tar det bare rolig, skritter med tung vogn, og hun er så snill og grei at det er bare kos å trene henne. Er 157cm nå, og jeg håper det er over med vekst i høyden nå! Stor nok!!

Utopia har foresten vokst litt også, mulig hun har hatt veldig godt av et par måneder helt fri? Hun så plutselig litt større ut, og jeg måtte selvsagt sjekke, og det stemmer, nå er hun 146 cm!!! Se der lille venn, her går det "oppover" ;-)


Ekteparet koser seg ute, deler mat de to, og bare med hverandre :-) Sunflower og Vinge Blessen henger stadig sammen, og ser ut til å kose seg i hverandres selskap!

Ute plasker regned ned, fysj for et høstvær, innedag på flokken tror jeg :-)
Annelise

Ingen kommentarer: