søndag 8. desember 2013

Da ble det endelig vinter :-)

Mye bedre det, med hvit snø enn blaut, svart gjørme! Nå er det lyst og fint, og flott å trene hest :-)


Julestemning, riktig så flott ut i marka. Godt for hestebeina også, og ha tørr fin snø å trene på !! På turen over er Lill Faksa ut å trener styrketrening i litt dyp snø! Hun har trent mye mere styrketrening enn hva Eldjenta hadde på samme tid gitt alder ;-) Blir sterk som en okse om vi fortsetter slik  - og det gjør vi! hehe. Har problemer med å "stokke beina", mye mere klønete og trenger nok en god del styrketrening for å få opp farten framfor sulky Lill Faksa. 


Og her står Eldjenta, lever det late liv og koser seg ute sammen flokken hun. Noe mage å snakke om er det ikke enda, bare litt sånn "lat-manns-liv" mage nå, og så håper det det blir litt føllmage å se til våren. Eldjenta ser lykkelig og frisk ut, spretter rundt og er full av liv og røre. Ser ut som hun koser seg i sin nye rolle som avlsmærr :-D.


Her sammen Utopia og Vinge Blessen. Utopia er også uforskammet frisk og rask. Vi vurderer å få på henne sko igjen nå, og trene litt forsiktig å se hvordan det går. Utopia har et relativt ukomlisert trav sammenlignet med Lill Faksa, og har vokst bittelitt, og er hele 146 cm "lita" nå. Siden hun tusler rundt hos oss enda, så prøver vi litt forsikig, for å se hvor mye dette kneet tåler av aktivitet.Og store flotte Lill Faksa, etter ei tøff økt i snøen. Koser seg med snø og julestemning hun også! 
Ingen kommentarer: