søndag 5. januar 2014

Fellestrening på banen :-)

I går hadde vi en uformell fellestrening for våre unge håpefulle (og litt voksnere hester også :-) på lokalbanen på Remarka. Lill Faksa og Vikan Fjæra skulle ha et arbeid sammen, så kom Line over med Eldjenta en tur, og Aas Ylva "droppa" innom hun også. Ble ei flott økt på kaldblodshoppene.

Eldjenta har stort sett bare gått og ruget og kost seg etter 4.plassen i Derby på Bjerke i høst, og ble "hoppende" glad over at Line tok henne med på tur. Mye pels, og litt godt hold, så hun fikk bare være med på oppvarmingen hun. Tror det falt i smak, hun strutt av energi, la seg i fint trav, og hadde bare lyst trave mere :-). Litt mage har hun også fått, eller - litt mere "fyll" i midja, så med litt godvilje ser man hun er drektig :-D.

Forholdene på banen er prima. Den er bar, isfri, tørr og fin! Er på grensen til å speike litt, så vi får trene litt tempo nå mens det ikke er nattefrost. Det er meldt om kulde framover, og da er det fare for barfrost og hard bane, og alternativ trening i marka venter ...!!

I går ble det oppvarming, og noen lange intervaller i "passende" tempo. Ikke fort, snittfart på intervallene ca 2.10 tempo for det raskeste. Passerte mål - eller oppløp for siste intervall i 1.51 tempo med Lill Faksa. Og det er ok tempo i januar for ei 3 års hoppe det. Er ikke farten som er viktig pr i dag, det er samtrening, jogge distansen i "passe" tempo slik at det blir ei fin økt med "terskeltrening". Alle hadde godt av fellestreningen, så dette gjør vi opp igjen om en uke eller to (eller når banen/været/forholdene er fine).

Gjengen ble filmet i går, både Jørgen og jeg hadde med kamera, og laget hver vår filmsnutt, først følger min, så Jørgen sin :-)
Dette er slikt vi sitter og hygger oss med en lørdagskveld. TV´n på, laptoppen i fangen, og filmsnutter til redigering ;-) 

Annelise

Ingen kommentarer: