søndag 12. januar 2014

Litt vinter :-)

Det har endelig kommet noen snøfiller, ikke mange, jeg ønsker meg litt til, men det er i det minste mye lysere ute nå. Kaldt er det også, veldig kaldt i dag. 18 minus ute nå, og det er vel tross alt litt mere normalt enn 10 varmegrader på denne årstiden.

Pga barfrosten er det ikke like lett å trene hest ute, men vi bruker marka, tross alt litt bedre der enn på betongharde grusveier. Så nå for traverne trekke tung vogn i ulent skogsterreng, slik at det blir litt treningseffekt av det. Her er Lill Faksa på fredagen på joggetur i marka;I går fikk Utopia samme turen, samt at Sunflower fikk en "date" med Trude i Buvika :-D. Hun (Sunflower altså :-) har en låsning i bekkenet som vi sliter litt med, og nå måtte Trude fikse litt på den, så skal vi prøve etter beste evne å holde damen i "ship-shape" sjøl. Hun bruker seg litt feil Sunflower, så mye av problemene sitter strengt tatt i hodet. Men hun blir da sakte men sikkert lettere å holde i gang, så nå håper vi hun kan komme til start om ikke alt for lenge. Hele 6 år har hun blitt, og tjent den nette sum av 6.000,-. Ikke så mye å skryte av gitt, men vi (spesielt Jørgen) har trua på at Damen kommer ...!!! Jaja, vi får nå bare jobbe på, ikke så lett å holde motivasjonen oppe i den daglige treningen når det stadig butter i mot rent kroppslig. Men jeg er da en tålmodig sjel :-P hehe.

I dag fikk Lill Faksa en tur i marka igjen, etter å ha "beundret" Sunflower og Jørgen litt på ridebanen først;Veldig godt med litt lav vintersol, og at dagene blir noen minutter lengre for hver dag ! Før vi vet ordet av det er det vår :-D

Annelise

Ingen kommentarer: