onsdag 1. januar 2014

Takk for i år :-)

Da er 2013 historie, måtte 2014 bli et like flott år for oss og våre hester :-D .

Å kopiere fjorårets bragder blir nok svært så vanskelig ! Eldjenta sin seier i det Svenske Derbystoet kan bli svært så vanskelig å tangere rent sportselig "ever" vil jeg tro! Men til våren, nermere bestemt ca 1 mai, kan hun toppe denne opplevelsen med føll, snakk om å få i pose og sekk!!

Fjoråret kan oppsummeres slik:


Et minne vi vil leve lenge på ! For en lykke og opplevelse ! Hva Eldjenta ruger på må vi vente til våren med å finne ut, men at jeg drømmer om et hoppeføll er ingen hemmelighet.

Så får vi se da, hvor langt Lill Faksa kommer i år. Hun trener godt, og har et fint lynne og hode. Vil så veldig mye, men strever litt med vanskelig steg. Hun kommer ikke til start før hun er klar for det, og om det blir i 2014 vil tiden vise. 

Utopia er også i trening igjen, må "teste ut" litt mere hva hun kan klare til tross for "uønsket anatomi"hva frambein angår :-/. Håper hun kan tåle litt trening, nå som hun er i ferd med å bli voksen, og litt mere "satt" i kroppen. Hun har veldig fint steg, og traver lett, litt som store bror Vinge Blessen; kattemyk og langt et steg. Om kneet hennes tåler tilstrekkelig trening, kommer hun kanskje til start i løpet av våren ?

Sunflower er "pr def." i gang. Viste litt manglende vilje siste løpene, så vi har hoppet over Leangen i jula for hennes del, bare vært hjemme å trent. Og når hummøret er tilbake får vi bla i løpsbulletinen igjen, og se om vi finner et passende løp. Jeg avslutter året 2013, med en video fra årets siste dag, man får ikke mere morro enn man lager selv ;-).


(klikk på "youtube-knappen" nede til Høyre i filmen for å se den i større format på youtube)

Takk for 2013, velkommen 2014 :-) Godt nytt år!

Annelise

Ingen kommentarer: