onsdag 8. januar 2014

Tid for litt jobb !!

Vinge Blessen er blitt 16 år, og lever det glade (og late !!) pensjonist livet ;-) Han har stort sett som oppgave å passe på flokken, samt flørte med Sunflower (ektepar de to!). De siste årene har han bidratt med temming og innkjøring av unghestene, men nå er yngta blitt 3 åring (Lill Faksa), og nye rekrutter kommer ikke før Eldjenta føller. Så denne høsten har han hatt litt mye fri gammel-valakken.

Men det er vinter (i allefall på kalenderen), og Jørgen har så smått starta med vedarbeid, og trengte hjep til å dra fram den tyngste stokken. Da er gamle Vingle Kar god å ha:


Her står han klar til innsats, stolt som en hane med arbeids sela på !


Ikke bare stolt ! Er man traver så ER man traver, og da blir man utolmodig når folket er opptatt med å knipse bilder!! Her skal det jobbes, hvor er tømmerstokken ???


Så tusler de (vi) til jobben, greit med litt heste-krefter når de største stokkene skal hentes fram :-)

I dag skal Sunflower få litt trim, håper det er mykt på banen enda, for det er meldt om kuldeperiode, og da blir det betongharde veier og løyper. Vi kjører over til banen i dag, i håp om at det enda ikke er blitt for hardt underlag for litt tempotrening. I følge yr kan det bli skikkelig barfrost en tid framover nå, og da blir det alternativ trening; rideturer i marka i for hestene.

AnneliseIngen kommentarer: