tirsdag 4. februar 2014

Det var DET løpet ....

For Sunflower. Gikk ikke akkurat så veldig bra i går, for i raden står det nå distansert.. Akk Ja, du Sunflower du Sunflower.

Hun har vært litt sånn flegmatisk de to siste løpene, har derfor fått en pause og trent godt, samt stelt godt med helsa. Hun framstår nå som fin i kroppen og i godt humør, så vi tok sjangsen og meldte til løp. Avtalte med kusken at vi skulle prøve skylapper nå (3/4 lapper). Men den godeste Solsikka la på en aldri så liten startgalopp, og dermed var det over og ut med det løpet. Bjørn Garberg tok litt av skylda for galoppen, han var litt etter henne og hun mista støtte, dermed spratt hun. Imidlertid reparerte hun tålelig bra, men de siste 500m var det tomt på tanken, og Solsikka var sliten.

Skylappene fungerte bra de, så vi kommer til å utstyre henne med det neste gang. Om kroppen er like fin etter løpet i går, så prøver vi igjen ved neste mulighet. Kan ikke gi opp sier Jørgen, som har vært optimistisk hele veien med Dronninga si ;-) hehe, jeg deler ikke entusiasmen i like stor grad, innrømmer det lett, men siden Solsikka har skikket seg mentalt, og oppfører seg meget bra både på henger og på Leangen, skal jeg da alltids jobbe videre jeg også, godt pushet av en entusiastisk medeier ...hehehe!

Her er det lille som er å vise fra løpet i går ;-)Annelise

Ingen kommentarer: