torsdag 20. februar 2014

Kong Vinter på en snar-visitt ?

Ja, satser på det, at det her bare er et lite besøk nå, siden det snart er vår ;-) Har ikke vinteren kommet før, kan den godt stå over nå siden vi går mot mars og mot vår! Men - det ble jo unektelig vakkert med litt hvit pynt, og slutt på støvføyker !!


I går ble det et par rideturer i marka, først med Sunflower, så fikk Lill Faksa en liten tur med Linna på tamp. I dag skinte sola fremdeles. Utopia og Lill Faksa har fått "vinter-trening" ;-) Begge har gått med tung vogn på snødekte veier i grenda. 

Så har flokken gått ute i sola og virkelig kost seg :-) 

I vinter har vi nesten ikke brukt luftegårdene, de har gått ute på det store "beitet" mesteparten av tiden. Veldig kjekt for Vinge Blessen og Eldjenta som ikke er i daglig trening lengre. De er faktisk ganske aktive der ute, og tusler rundt og utforsker terrenget. Vi får se hvor lenge det er mulig å ha de "der ute", må vel over i luftegården etterhvert, men enn så lenge går det ute på store områder og koser seg.

Eldjenta er svært så blid og positiv for tia, og har vært på slankeren, må passe på så hun ikke eser ut! 

Linna er godt integrert i flokken, og mest aktiv der ute. Veldig nysgjerrig, og kommer løpende når jeg tusler ut til dem.

Lill Faksa og Linna henger mye sammen og trives i hverandres selskap ser det ut til. De 3cm med nysnø vi har fått, kommer til å smelte vekk like kjapt, det er bare "røde tall" på yr.no. Greit nok, bedre det enn at vi får 1 meter med snø ! hehe. 

Annelise

Ingen kommentarer: