lørdag 8. februar 2014

Tid for Vinter-trening :-)

Eller ikke ? tja, det er egentlig ganske så greit dette;


Kan ikke klage på været nå, selv om det ikke er så veldig mye vinter akkurat. Og nå har det vært + grader de siste dagene også, helt prima, har spist lunch ute i sola også :-D. Normalt pleier jeg å bruke vinteren og snøen "for det den er verdt" og trener masse styrke på denne tiden av året. Nå er det bare å kjøre trykkvogn, og trene styrke uten snø, og jammen går det fint det også!!! :-D

Utopia er i full gang med treninga. Vi har ikke satt noe fart i beina enda, og det blir spennende når vi skal prøve på det; å se om kneet holder ?. Enn så lenge går det helt prima. Hun jobber veldig godt i trening, og jeg steller og duller med beintøyet, i håp om at det skal tåle treninga, Om ikke, har vi i det minste gjort enda et forsøk, og da VET vi det. 

Linna er godt integrert i flokken nå, og det er fredlig ute på "beite" om dagene. Hun trives best sammen Lill Faksa, og de leiker og jogger en del sammen og har funnet tonen. I helga skal vi prøve å sette Linna i vogn for første gang. Hun har jobbet så målrettet og godt, og virker å være så uredd, stødig og harmonisk at hun er trolig moden for den slags.

Annelise

Ingen kommentarer: