torsdag 27. februar 2014

Travløp igjen :-D

Jippi, da er det nytt løp på gang !! Sunflower skal ut å lufte sin sulky på Leangen mandag 3 mars. Hun har ikke akkurat slitt seg ut med løpskjøring den dama, så nå er det på tide med litt skikkelig innsats ;-)

Et lavgrunnlagsløp stengt på 20.000,-. 20m tillegg for de eldre enn 3 år, og 20m tillegg ved tjente kr. 4.001,- Det betyr 40 meter for Solsikka, men det får vi bare tåle. Hun står med en litt "rusten rad"; uplassert, uplassert og distansert!!. Er tippa 3.sist av ekspertene i TGN, men jeg drar faktisk til banen med litt - bittelitt (!) større forhåpninger enn 3dje sisteplass. Sist løp ble ødelagt av en hel-dundrende startgalopp, tapte så mye at hun ikke hadde noen sjangse. Men hun travet veldig fint faktisk etterpå, fungerte veldig bra etter galoppen. Og siste hurtigarbeid på Leangen var av det veldig positive slaget, så nå vil jeg ha henne inn på en premieplass :-D Dermedbasta !! hehe.

Ny kusk blir det denne gangen, de somtidligere har kjørt Sunflower var alle opptatt,  men Stensen har kjørt hest for oss før, så det skal nok gå bra. Håper på et fint løp, uten galopp, og gjerne en fin premie, takk ;-) 

Sår til besvær! 

Ja, det har Linna hatt. Noen mikroskopiske små sår, så små at vi måtte barbere vekk pelsen på innsiden av hasen for å finne de;

Om hun har blitt sparka, eller vært borti noe "kvist-kvast" ute er ikke lett å si noe om. Men de små prikkene kan jo selvsagt komme av vinterpigg fra sko. Men det skal jo noe til også, og sparke en hest på innsiden av hasen ! Uansett, "fast-lege" Lise kom og kjørte på med antibiotika, det var gått skikkelig lymfangitt i små-sårene, og foten var tykk. Dagen etter første dose var hevelsen gått ned betydelig, og nå er det ikke rare hevelsen igjen. Bortsett fra øm i huden første dagene, er det ikke noe halthet eller smerter som tyder på noe skade på beinet - HELDIGVIS!! Så Linna er i normal trening, og er veldig veldig flink. Relativt "hissig" framover, så jeg jobber med dressuren; hun må lære seg å gå pent, starte og stoppe på "tverten", før hun får jogge særlig. Hun har bein i nesa, men er utrolig flink og lærenem, veldig fornøyd med utviklinga, allerede blitt veldig fin å kjøre :-D. I helga får Linna besøk av sin oppdretter, det blir spennende :-D Jeg synes hun har vokst litt siden hun kom, blir spennende å høre om tidligere eier og oppdretter mener det samme. 

Annelise :-)

Ingen kommentarer: