mandag 3. mars 2014

Årets 4-årige kaldblods :-)

Det ble Eldjenta det :-) Så utrolig morro. Hun var nominert i fjort også, men nådde ikke opp da. I 2013 har hun vært helt klart den aller beste 4-årige kaldblods i MidtNorge :-) Så da ble det galla, og prisutdeling i helga, veldig morro !! :-D

Kjempehyggelig. Året i fjor har vært enestående for Eldjenta. I Sverige står hun faktisk øverst på lista av 4-årige hopper, tjent mest av alle. I Norge er hun den med nest best inntjening, bare slått av Wik Ida, som forøvrig er temmelig beslekta med Eldjenta både på morsiden OG farsiden. 

Det renner "blått blod" i Eldjenta's årer, for helbror Pondus ble årets eldre kaldblods, så av totalt tre priser dedikert kaldblods spesielt, var det Rigeljenta sin avkom som stakk av med to stk. Utrolig bra, ikke rart hun er hedret med Eliteavlshoppe status ! 

I tillegg til Travgalla på Leangen lørdags kvelden, har vi hatt besøk fra Grimstad i helga. Tidligere eier, samt oppdretter av Linna; Trond, samt Nina som har hatt mye med Linna å gjøre. Veldig hyggelig helg, og vi har brukt mye tid i stallen og Linna har fått vist fram sitt nye hjem på fin måte. Været kunne jo ikke vært bedre. Mens det snødde og regnet på Sørlands-kysten, har vi spist lunch ute i sola og kosa oss i stallen. 

Lørdags formiddag kjørte Nina og jeg over til Lokalbanen med Utopia og Lill Faksa. Jørgen og Trond gikk (!! - spreke!!). Et aldri så lite "kurs" i bruk av pulsmåler samt programvaren sto på programmet. Jørgen og jeg har brukt Polar Puls sine klokker og pulsbelter siden 2008, og kan ikke "leve uten". Trivelig å få dele litt erfaring, og når dedikerte hestefolk møtes, går praten lett og ivrig omkring det å trene travhest. På søndagen rakk vi en liten kjøretur med Linna og Utopia;

En rolig tur i Hjelpdalen, hvor Linna skal legge grunnlaget for sin framtidige karriære på travbanen :-) hehe. 

I ettermiddag går turen til Leangen med Sunflower, krysser fingre og tær for et fin løp og kanskje en premie ??

Annelise

Ingen kommentarer: