onsdag 5. mars 2014

Endelig på premieplass igjen :-)

Sunflower gikk løp på mandagen, og kom inn til en helt grei 7.plass Hun var tippa tredje sist, så da må vi være glade for at hun gikk bedre enn ekspertene tippa :-D.

Ble litt kjedelig løp, da de to 3-åringene som sto på strek dundra avgårde og fikk 60 meter på resten av feltet. Sunflower (med Atls Solhus siden Andre H Stensen ikke kom seg oppover) ble liggende i 2.par utvendig i hovedfeltet, og travet lett og fint. Kroppen fungerte bra, men hun ble sliten på slutten at kusken måtte bruke henne litt i et forsøk på å passere i 3. spor. Men det er i grunnen ikke så overraskende, vi har hatt mye barfrost og lite muligheter til kondisjons trening. Mye styrke har vi hatt, men lite lange intervaller for den aerobe kapasiteten. Det viktigste er i grunnen at kroppen fungerer, og at hodet er på rett plass i volta :-P . Forrige løp startet med en skikkelig startgalopp, det klarte Solhusen å unngå nå, så det går da framover :-)

Her er video av løpet for de spesielt interesserte; Lokalkjøring;

I går satt vi med innmeldinger til årets lokalkjøring her i Stjørdaj, og det er STOR interesse, og 64 hester meldt !! Det er utrolig bra med tanke på at det har vært trådd noen år og arrangere lokalkjøringer. Nå har det løsnet fullstendig, og vi har dobbelt så mange påmeldinger som for noen få år siden. Skikkelig gøy! Travelt blir det for oss,  ikke tid til å stille egen hest, blir jobbing for Travlaget "døgnet rundt" fram til kjøringa no, mye som skal ordnes denne uka. Men med så stor interesse blir det bare gøy !! Velkommen alle til Stjørdal på kvinnedagen; lørdag 8 mars kl 13:00 går først løpet. 

Slik så banen ut like før nyttårsaften, og det har ikke kommet et snøfnugg siden. Tela gikk forrige helg, og da var banen på sitt blauteste når vi trena. Dvs ikke så veldig ille faktisk. Regner med den har tørka opp i løpet av uka, med 7 varmegrader og vind. Så dette lover bra. 

Annelise

Ingen kommentarer: