lørdag 22. mars 2014

Flokken koser seg i vårsola :-)

I går slapp jeg flokken ut uten dekken, og gjett om det var en gjeng glade gamper som satte pris på det :-D.Eldjenta og Linna ble sendt ut først, og det rulles og koses og de nyter livet de to flotte jentene. Eldjenta er ennå litt i tykkeste laget. La på seg en del når jeg starta med oppdrett ved juletider, og selv om vi har vært temmelig "knipen" på kraftfôr etter hun ble konstantert tom, så er hun litt god-rund enda. Får jobbe vidre med saken. Linna ser veldig godt ut, trener BRA! og viser veldig fin innstilling i vogna og i trening. Når snøen forsvinner og lokalbanen tørker opp, får vi ta turen over skogen og prøve oss på noen runder i trav på banen. DET tror jeg blir spennende, det er flott steg i henne, og jeg sitter stort sett bare å smiler når vi er ute å trener :-D.

Utopia og Vinge Blessen er henvist til egen slanke paddock. Hadde først Sunflower og Vinge Blessen der, de er gode venner. Men det ble for mye mat til Vingle kar, Sunflower delte - og hun er IKKE på slankekur. Dermed måtte vi rokke om, og sette søskenparet sammen. De har en del felles de to, bl.a. blir begge tykke bare ved å SE på maten !! Utrolig lettfôra disse to, kunne vel levd på bare halm... ;-).

Eldjenta og Linna har et godt vennskap, nesten litt sånn moderlig omsorg fra Eldjenta sin side. Spørs om hun har kastet føllet sitt like før Linna kom ? Hun har på en litt rar måte tatt til seg Linna, så der er det ett eller annet rart. Men det er greit nok det, Sunflower og Utopia er veldig opptatt av å holde på rangen sin, passe på minner Linna og Lill Faksa på at de er lavere på stigen ... så da er det vel greit å ha ei "mor" og trøste seg med ;-) 

Lill Faksa og Sunflower fikk begge to ei tøff styrke økt med tungvogna inn til Møssjøen i går. Snøen smelter i rekord tempo, og det var nesten som å kjøre vannski innover. Det er nok aller siste del av vintertreninga nå, i løpet av helga tipper jeg mesteparten av snøen forsvinner, for se dette langtidsvarslet;

Bare MÅ legge det inn her, for ei deilig uke vi går i møte !! :-) Godt til meg som er ute mesteparten av dagen dette.

Annelise :-)


Ingen kommentarer: