søndag 30. mars 2014

Og hvordan går det med "prosjekt slanking" ?

Ja, det gjelder Utopia det da, først og fremst, og storebroren - de to har veldig veldig lett for å bli feite rett og slett... !!

Utopia ser i allefall litt bedre ut nå, storebroren har nok enda nok kg for mye ;-) men han skal ikke ut å gå travløp, så der er det ikke så kritisk med noen kg ekstra :-)

Men Utopia har jeg stort sett karakterisert som "lita og lat", men sannhesten er vel snarere at hun er lita og tykk ;-) og da blir man jo kanskje litt lat ... ;-). Nå har vi hatt en periode hvor vi har vært temmelig nøye med kosten, hun og broren har fått tildelt en lille posjon, og jeg har vært litt hard en periode (veldig vanskelig, for de er sååååå glad i mat... ;-). Men det har virket, vi er på rett vei, Utopia er betydelig lettere og "freshere" i kroppen nå :-DOver en liten video fra i går, Utopia og Lill Faksa på ridebanen. Litt ekstra fokus på Utopia i går, for Lill Faksa er stor og slank :-D. Nå er Utopia lita og passe, og kanskje klarer vi å få henne "lita og slank" også ? Og om ikke alt for lenge skal vi en tur på Leangen og lufte dama litt, se om det kankje går mot prøveløp ?

Annelise

Ingen kommentarer: