onsdag 26. mars 2014

Siste rest av vintertrening ?

Ja, nå kan det ikke være mange dagene igjen til det blir bart oppi grenda også :-D. Sola varmer godt fra blå himmel, og vi kjører enda på litt snø innover til Beistadmoen, utnytter siste rest av vinteren "for det den er verdt" ;-)

Slike dager er rett og slett helsebot for kropp og sjel, og vinterblek hud ;-) Vi hadde tidligere planlagt løp til Sunflower 24. mars, men sto over pga veldig ustabile baneforhold i vårløsninga. Solsikka liker ikke gjørmebad (ei heller hennes eiere!), så vi droppa og melde. Hadde vi prøvd oss, ville vi ikke ha kommet med, for lite poeng! Jaja, vi får håpe vi kommer med neste mulighet, det blir et ekstraløp den 7. april. Ellers trener hun nesten overraskende godt for tiden. Jogger på og er blid og positiv, og veldig framover i trening. Tror hun liker slike solskinnsdager hun også ;-) .

Linna har også trent i dag, og det er litt av ei frøken gitt !! Utrolig ivrig i treninga, jeg sitter bare å proer og holder igjen. Det er spenst i steget og vilje i skallen, snill og grei er hun også, virkelig gøy å trene unghest :-D. 

I morgen har jeg planer om å kjøre over til Remarka og sjekke banen der. Håper det har tørket opp, for både Lill Faksa og Utopia skal jogge litt. De to er som natt og dag; Lill Faksa er stor og sterk med en ståpå-vilje av den sjelde, men akk som hun strever med travet/teknikken. Utopia, lita og lat med et flott steg/trav... Jaja, det er vel ikke alle som får i pose og sekk, enten det ene, eller  det andre. 

Annelise :)

Ingen kommentarer: