søndag 16. mars 2014

Vintertreningen i Trøndelag ;-)

Jada, SÅ kom vinteren!! Og i helga har hele flokken inklusive Vinge Blessen fått god gammeldags vintertrening !!

Hadde vel strengt tatt håpa vi berga unna snøen nå, siden det straks er vår, men nei da, nå laver det ned, og vinteren er et faktum!

Starta helga med en kjøretur i "snø-kav" med Sunflower. Hadde planer om  å kjøre over til banen en tur, men et midlertidig varselskilt pga teleløsning satte en stopper for det. Nytt skilt; fryktelig farlig, hilsen Sunflower ... :-/.  Den dama nytter det ikke krangle med, bare å snu og kjøre intervaller inn til Møssjøen i stedet. Men det ble et veldig bra treningsarbeid for Solsikka, fikk slite i nysnø'en, og arbeidet ble "styrke-intervaller" i stedet for lange intervaller på banen!!

Vel tilbake til stallen var Jørgen i full gang med å sko hest. Sunflower fikk stå inne å tørke opp og være selskaps dame til Linna som fikk nye sko på.

Hun er veldig flink og samarbeidsvillig med hovslageren sin Linna-mor :-) Og Sunflower syntes det var helt ok å få være inne å slappe av litt, for ute var det snøvær!! Lill Faksa måtte så til pers, jobbe og slite i terrengløypa inn til Møssjøen. 

I dag har det vært bedre vær, faktisk litt sol, og den varmer nå !! Påskestemning!! Jørgen har skodd litt hest i dag også, mens jeg har trent Utopia og Linna, begge to i løypa innover til Møssjøen, må nå bare kjøre på med "vinter-trening" nå når det endelig ble litt vinter her :-P. En liten video fra siste delen av Linna sitt arbeid i dag, i solskinn :-) 

Så avslutta vi dagen med ei vedøkt for gamle Vingle Kar :-) Han har ikke glemt gamle kunster helt, selv om formen ikke er på topp lengre. Men noen vedstranger klarer han da og trekke opp enda :-D.


Tror ha satte pris på litt arbeid, selv om han ble sliten og ikke orker så lange økter. Like greit det, for det tar på for den som skal jogge sideav og tømkjøre også (for ikke å snakke om fotografen ..hehehe). Masse godt arbeid unnagjort i stallen i helga. Vil tro at både to og firbeinte får sove godt til natta :-)

Annelise


Ingen kommentarer: