tirsdag 15. april 2014

Hoste ...!!

Det har vært ruskevær noen dager, og i dag hosta Utopia! Kjørte først en tur med Lill Faksa, og hun trava på lette bein opp bakkene, frisk og rask i kroppen, og ikke noe "rusk" å kjenne etter lokalkjøringa i helga. Så var det Utopia sin tur; "host host"... jaja, bare å snu og kjøre tilbake igjen. Ikke noe feber, bare hoste, så da får hun fri noen dager så det går over like fort som det kom..!

Det slutta og regne i formiddag, og jammen titta ikke sola fram som snarest også, heldigvis, for nå har det vært mye regn og sølevær! Og så har det kommet snø i høyden, jaja...sukk! 

Linna var ute å trent en tur i går, og det var stas, kjempesprekt og veldig veldig ivrig framover. Denne hovbyllen har vi "avblåst", tviler på den diagnosen, det har nok bare vært (og er litt enda) hudbetennelse;

La på sko igjen på søndagen, og det gikk helt smertefritt. Vil tro det hadde vært litt værre OM det er en hovbyll der inne... Ser også på bildet at det er litt "skurv" i huden rundt kodeleddet. og det er DER hun har vært veldig "berørings-øm". Nå vasker vi og steller pent med beina, og håper sola kommer og tørker opp bakken litt, slik at det blir VÅR :-). 

Annelise :-)


Ingen kommentarer: