fredag 25. april 2014

Inseminert :-)

Da er dråpene på plass, og Eldjenta er forhåpentligvis full av små "mini-myr-faks'er" og det er bare å smøre seg med tålmodighet og vente ca 18 dager for å se om hun er drektig.

På onsdagen i denne uka så jeg Eldjenta var temmelig "lett i halen", og da var det bare å kjøre henne til Langland Stutteri. EN kjapp sjekk av veterinæren der viste at egg var på gang, og edle dråper fra Myr Faksen ble bestilt. De kom flybåren i dag, og Eldjenta fikk "date" stasjonsveterinæren.

Sååå romantisk ;-) Eller ?

Vel ute igjen venta Eldjenta sitt førstevalg; 

Selveste Thai Tanic har lagt sin elsk på mærra vår ;-) Ikke så rart kanskje, slik hun flørter;


Pent par, bare så synd at dette er "forbudt kjærlighet" :-P. Kjæresten til Eldjenta befinner seg på Spang-Berg, og dosene kommer med fly oppover. 

Og her er sæd-donor; Myr Faksen, bildet tatt på Dannero da både Eldjent og Myr Faksen skulle kvalifisere seg til det Svenske Kriteriet. Flott hingst vi har møtt flere ganger, og jeg har bedt om "svarte-hoppe-frø" ;-) Ingen hemmelighet at jeg ønsker meg ei mærr ;-). 

Eldjenta skal sjekkes igjen over helga, og har egget gått, er hun å regne som; bedekket. ca 16 dager etter det, kan hun sjekes med Ultralyd, blir veldig spennende! 

Godt å se hvor hun trives til Mona og John. Store uteområder, hingst i nabo-paddock'en og stor utegang med flere hopper og potensielle venninner. Været er nydelig og spiller på lag med oss som skal bedekke hopper nå. Så får vi bare krysse fingrene for at alt går bra og vi får en velskapt føll neste vår :-)

Annelise
Ingen kommentarer: