mandag 21. april 2014

Litt fra påska :-)

Da er årets påske straks histore, og i morgen er det tilbake til hverdagen. Heldigvis kom sola også, og siden årets påske avsluttes med blå himmel, sol og nesten sommer-temperaturer, så blir den vel husket slik. Glemt er alt regned og ruskeværet i starten, og her i bloggen kommer bare godværs-bildene (selv om jeg har kjøpt med "allround-kamera" som tåler vann...hehehe).

Både Linna og Utopia har vært på "skadelista", dvs Linna har hatt hudbetennelse og Utopia har hostet. NÅ er begge jentene fine igjen, Linna i full gang med trening og Utopia skal få en kjøretur ganske så snart også.Jørgen har brukt påska til å sko hest ;-) - og filme kjærringa som har trent gamp. Grei arbeidsfordeling det. Linna synes det var godt å kjøre vogn igjen, full av overskudd og treningsvilje på denne damen, artig unghest å trene!!

Så har de jogga litt sammen på ridebanen Linna og Utopia, og sistnevnte har gjennomført ei økt på ridebanen uten et eneste host, da er hun klar for normal trening i vogn igjen.


Det er ganske så aktive på ridebanen disse to sammen, trenger stort sett bare stå i midten og nyte synet av de fine jentene ;-). Begge er litt runde ser jeg, de har ikke godt av hvile, når de har så bra kokk ;-) ... Jeg må vist skjerpe meg, ser ut som de får litt mere enn de trenger disse to (og Eldjenta - OG Vinge Blessen.... bare Sunflower og Lill Faksa som er i normalt hold....). Jaja, ikke så lett å fôre hest når de blir tykke av SYNET av mat ! Godt de er friske og raske de to over her nå, så det blir trening og slanking på jentene :-)

Annelise

Ingen kommentarer: