fredag 11. april 2014

Lokalkjøring i morra :-D

Juhuu! I morra har vi to stk lørdagshesta ;-) hihi! Og nei, vi skal ikke til Forus (V75-kjøring), det blir lokalkjøring på Leangen i stedet.

Både Utopia og Lill Faksa skal ut å trene litt i morra, for det er akkurat DET de får; ei finfin treningsøkt sammen andre hester, på Leangen. Og det eneste vi kan "risikere" er en lite premie. Den sjansen tar vi lett ;-)

Utopia skal jo etterhvert ut å gå prøveløp, og er nærmere det målet enn Lill Faksa. Så jeg håper hun fikser løps-situasjonen og holder seg på beina i morra. Fart har hun, men også stor galopp fare. Så jeg får ta en godt tak i tømmene og prøve å holde henne i trav. Klarer jeg det, bør hun kunne trave inn til en ok premieplass.

Lill Faksa har jeg litt trua på, på sikt! Hun er ikke løpsklar enda, men har trent veldig veldig fint den siste tia, så vi tar henne med for å gi henne litt bane-trening. Det viktigste for hennes del i morra er deltagelse, og få en god opplevelse uti banen. Så får det bare gå som det går (så håper jeg vi ikke kommer helt sist i mål ...!).

Det starter kl 12:00 på Leangen, med et par ponniløp først, så er det Lill Faksa og Utopia sin tur;


Over er startlista til Lill Faksa, hele 8 stk 3-åringer, veldig spennende !
Og nedefor startlista til Utopia, 10 fra strek, huff og huff voltestart ;-) hehe.

Får håpe de oppfører seg pent begge hestene, og at de får en fin opplevelse på banen. Greit med lokalkjøring på Leangen,  med alle "fasiliteter" som dusj og greier. 

Linna er bedre i sin fot, men har ikke fått på seg sko igjen, så hun får fri i helga. Håper hun er helt "fit for fight" igjen på søndag, slik at vi kan legge på skoa igjen og kommet i gang med trening.

Annelise 

Ingen kommentarer: