søndag 6. april 2014

Nye muligheter i morgen :-)

For Sunflower, for da skal hun ut å gå travløp på Leangen igjen. Det er satt opp hele 11 løp i morgen, og 3 prøveløp, laaang dag! Sunflower skal gå nest siste løp, og det blir sein kveld for oss på banen. Sist hun gikk løp ble det premie, og det håper vi på i morgen også.

Ikke det beste startsporet akkurat, volte i andre rekke, jaja, det kan fort bli noen omstarter, jeg er glad jeg ikke kusker !!

12 hester på dette tillegget, jeg hadde ikke hatt snøre :-P Men det har nok Atle Solhus som skal lose Sunflower gjennom startvolte og resten av dette løpet. Det hadde vært veldig gøy om Sunflower hadde "flesket til" med en fin fin premie i morgen, men det viktigste for oss pr i dag, er at hun fungerer fint. Hun ser ut til å tåle treningen bedre enn noen gang, og vi har endelig fått trent skikkelig en lang periode, uten div skadeavbrekk!!! "Bank i bordet" :-)

Torsdag var vi ute å fikk litt luft i lungene og strekt ut litt skikkelig, alt fungerer veldig bra ! :-D

Når det gjelder Linna, er jeg litt småbekymra for at hun har pådratt seg en "overkoding" eller noe i den duren ! Vi var ute en tur på fredagen, men måtte avbryte treninga.

Bittelitt snø i skyggedelen av løypa, men vi måtte bare snu å kjøre tilbake til stallen. Pulsen gikk rett i været ved første forsøk på litt jogg, og hun var noe halt eller urein i travet. På tirsdag formiddag skal vi til klinikken en tur, og scanne/ta røntgenbilde av V kode framme. Ikke noe sår eller tegn til ytre skader, bare litt "pløsen" og ømmer en del, så vi må få sjekket det grundig. Får bare krysse fingre og håpe det ikke er noe alvorlig som gir langt treningsavbrekk..... DET har vi da ikke noe behov for...!!

Resten av flokken er bare glade og fornøyde i det fine vårværet. Eldjenta er i super form, hun strutter av energi og er så hoppende glad og happy for tiden, gøy å se. Nå er det ikke lenge til vi skal kjøre henne til hingst, det blir spennende! Men først travløp i morgen, og veterinær på tirsdag, slik går no dagene :-)

Annelise.

Ingen kommentarer: