tirsdag 29. april 2014

Premie på Solsikka :-)

Det var jo veldig godt med en premieplass igjen, ikke siste, - men nest siste premieplass :-D. Det ble noen omstarter, og jeg var redd hun skulle bli litt for heit i topplokket. Solsikka reiste avgårde i full galopp den ene gangen de blåste for omstart, og i godt trav, og med god start en annen gang. Og når løpet endelig gikk avgårde, var det i rett gangart for Sunflower. Hun hang godt med første runde, lå fint til i andre par utvendig og vi øyna et ørlite håp. Men siste runden ble litt for drøy igjen.

Her er løpet;I dag måtte jeg bestille meg nytt pulsbelte, og fikk samtidig diskutert litt trening og kurver etc med trivelige Morten Antonsen v/Equus Sport. Har spekulert en del på Solsikka's maxpuls, eller muligens hennes motvilje mot å vise oss hva hun FAKTISK har i maxpuls (???).

Jeg har ikke klart å få henne over 217 i maxpuls, og har lagt treningen derefter (gitt terskelverdi på ca 80%). Det er rimelig lavt, og hun har mest sannsynlig en høyere maxpuls, og det betyr kanskje at jeg har lagt treninga på et noe lavt niva? Tja, vi må bare få målt laktat, DA får vi det riktige svaret. Hun har jo også streva med ettervirkninger av denne skaden i hofta/bekken, og det har vært grunn nr 2 for å legge treninga på et relativt lavt nivå; hun har ellers hatt lett for å løpe seg rett "inn i div låsninger".

Men nå får det nesten briste eller bære, jeg kommer til å høyne snittpulsen på intervallene noen hakk, så får vi bare la det stå til. Tåler hun ikke det, ja da er det ikke liv laga i løpsbanen. Det kan gå enten eller, men hun er 6 år og har mye mye basistrening i kroppen, så vi får bare fleske til å se hvordan det går!

Vi har totalt sett relativt fornøyd med gårsdagens innsats. Sunflower fikk et fint løp av Arve, og hun traver lett og sikkert. Virker helt kurrant i kroppen, og ingen skjevheter etc å se. Så nå blir det en periode med litt tøffere trening, så får vi se hvordan DET går :-)

Surt og kaldt er det blitt også :-( Meldes om kuldegrader og snø, jaja, været er så ustabilt at en vet ikke om man skal bli våryr eller vinter-deprimert ;-)

Annelise

Ingen kommentarer: