onsdag 2. april 2014

Rutineløp :-)

For Utopia i går, og resultatet var; bra mellom galoppene ;-) hehe, hun er vel ivrig lillepia, og vil mere enn hun kan. Men sett med positive øye, gå travet hun raskere enn hun noen gang har gjort før, så det er jo noe å "notere bak øret" det også.

Resulatene fra gårsdagens trening er ikke lagt ut på Leangen sin hjemmeside enda, men i følge min klokke gikk hun distansen (2140m) på ca 1.44 (plus/minus). Og det med alt for mange galopper innlagt, minst 4!!

Jaja, vi må få fiksa denne galopplysten hennes, det er travløp det handler om, og da er det best å holde seg i trav. Den raskeste farten hun viste fram i går var 1.31 tempo, og så fort har hun aldri flytta beina sine før. Juni 2013 gikk hun sist rutineløp på Leangen, og fullførte disansen på ca 1.51, så noe utvikling har vi da hatt i løpet av vinteren.

En av galoppene i går får jeg ta skylda for; på bortre langside var det lav sol, jeg så dårlig, og kjørte på en brøytestikke. Da skvatt vi begge to ;-), men de andre kom av fart - rulla over da hun ikke fikk unna framføttene raskt nok. Vi skal justere litt på balansen neste gang, lette opp litt framme slik at hun får unna seg frambeina litt kjappere, så får vi gjøre opp status etterpå.

Jørgen filma en kort snutt i går, det er fint steg i Utopia, så travet flyter greit;Nå får vi stelle godt med frambeina, og håpe de har tålt farten. Puls og kondismessig var hun helt fin i går. Gikk fort ned i puls etter arbeidet, og viser at hun har masse trening i kroppen, nå er det teknikken som skal finslipes, og beina skal få litt omsorg :-)

Annelise

Ingen kommentarer: