mandag 28. april 2014

Travløp i dag.

Så er den Sunflower sin tur igjen, nok et løp og ny optimisme :-P hehe, eller ? Tja, det må jo snart løsne litt for Dronninga, kan ikke gå slik å samle "smultringer". I dag er det ny kusk for henne, ikke for oss, Arve Sjoner har vunnet løp med våre hester før han, så det skal nok gå greit. Sunflower er også blitt såpass grei og kjøre/trene mm, så hun vil nok ikke utfordre kusken nevneverdig.Et "breddeløp" med lav premieskala stengt på inntjente 18.000,- tillegg ved kr 5.001,-. Sunflower starder dermed fra tillegget, og har det litt trange spor 4 i volta. Sist løste hun såpass bra, så vi håper og tror hun fikser det trangeste startsporet også.

Fremdeles henger hun ok med i trening, ikke 100% men kanskje 90%?? Det ER et eller annet der, som jeg kjenner, men som div osteopater osv mener er innenfor normalen.

På torsdagen fikk hun sin siste "blåser" før løpet, noen runder på lokalbanen, først gjennom skogen og hvotveisen som "smiler" til oss langs stien;

Og når det gjelder Eldjenta, så har egget gått i løpet av helga :-D. Det kan jo faktisk bety at hun er drektig - yuhuu :-D. Vi får smøre oss med tålmodighet, og vente ca 16 dager for drektighets kontroll.

Da er det ut i regnet (!! - nå kom det...) og trene hest.

Annelise

Ingen kommentarer: