søndag 11. mai 2014

Bli med Linna på dagens trening :-)

I dag har Utopia vært med Linna på lokalbanen, som mentor og støtte-kontakt ;-) Det er tredje turen over for Linna, og nå sammen Utopia og Jørgen med. Fremdeles er det mest joggetempo, kjører lange og rolige intervaller for å finne "rytme og stil". Det må se pent ut (!), og de må kose seg på banen ;-)Hun fikk strekke ut litt på den ene langsiden, og hun flyver avgårde med et spenstig og markvinnende steg. Når vi vender opp, legger hun seg i sela og går på, løper gjerne fra sin makker om hun får lov, og det lover bra. Eldjenta var ikke så veldig interessert i å løpe fra resten av flokken, men det ser det ut til at Linne ikke bryr seg særlig om, FIN innstilling på henne !!

For Utopia sin del, ble det ei restitusjons økt. Hun var ut å gikk litt tøffe intervaller for et par dager siden, og skulle bare jogge lett i dag. Hele økta ble lagt opp etter tempo og puls som passet best for Linna. Her er en liten videosnutt av dagens tur;Det tar alt i fra 12 til 25 minutter og gå/jogge over til lokalbanen, og det er perfekt oppvarming og nedskritting før og etter selve treninga. I dag møtte vi på flere biler og turgåere med barnevogn og div utrustning, men Linna tar alt med knusende ro, kald og fin i hodet!

I morgen var planen at jeg skulle kjøre prøveløp med Sunflower, for å "lufte" min egen lisens som er satt i dvale pga for lite kjøring 2013. Men nå har Sunflower fått den hosten som Utopia har hatt, og dermed går det prøveløpet i vasken :( Skitt au, ikke så mye å gjøre med det, annet enn å stryke, og prøve igjen ved neste mulighet.

Annelise

Ingen kommentarer: