mandag 16. juni 2014

Banejobb for småjentene :-)

I helga fikk Mølleslettens Linna med seg W.M. Utopia over på lokalbanen for "felles-trening". Nå tusler hun over, og kan lett trene alene om vi må Linna, men når vi har mulighet er det fint for henne å ha med en makker, foretrekker det.

Det er blitt kaldt igjen, sommervarmen har forlatt Trøndelag for en uviss periode, og vi er godt kledd for Trøndersk "sommer". Det er nå veldig grønt om ikke annet ;-) - ikke tørke her oppe nei!.. Og turen gjennom "regn-skogen" er både fin og full av vakker fuglesang. Utopia fikk gå i trykkvogna, og det måtte til litt trykk faktisk, for å stagge lille mærra, er i form, og ganske så heit/hissig) på bane.  Hun har endra seg litt fra å være noe "små-daff" og tråkk, til å bli ei lita "Spiked-mærr" = noe hissig :-D. Men hun forsto da etterhvert at det var tempo til Linna som var toneangivende for dagens trening, og la seg utenpå som mentor og støttekontakt.Linna jobber veldig bra, meget godt fornøyd med utviklingen hennes. Vi vet ikke "hva hun er god for", for vi har ikke kjørt noe tradisjonelt hurtigarbeid enda. På lokalbanen kjører vi 3 x 3 trening, under den teoretiske laktatgrensa. Må få målt den faktiske laktat-grensa snart nå, så vi kan "fin-tune" treninga enda mere ;-). Linna sine økter sammenlignes med de andre vi har hatt i trening som 2 åringer, og hun ligger fint i rute, ca på samme nivå som Eldjenta (og begg godt forran Pondus). Nå var vi riktignok forsiktig med Eldjenta som 2-åring, og "push'a" ikke fart i det hele tatt. Lill Faksa var faktisk MYE lengre framme som 2-åring, men ikke utvikla seg på samme måte etterpå. Utopia var bak hele gjengen "på skjema", lita og veldig veldig sein hun!

 

Hjemover må vi passere de fine kyrne på Byahaugen :-). Det går fint nå, de har hilst på hverandre mange ganger nå, og titter bare nysgjerrige på hverandre :-). Greit med "ku-temt" hest og "hest-temt" ku ;-)

Annelise :-)


Ingen kommentarer: