onsdag 23. juli 2014

Lykken er...

....å spise gresset på utsiden av gjerdet ;-) for det er nemmelig mye grønnere :-D.

Linna har vært på fin treningstur i formiddag, og får luft-tørke etter dusjen. De siste ukene har de gått ute døgnet rundt på beite, tildels trent, og hatt litt ferie når vi har vært på reise. Det skal de bare fortsette med så lenge været er så fint!! Det er tørt og varmt! Mens potene drukna i fjor, tørker de i år, jammen med ikke lett å være bonde når det er så store variasjoner i været fra år til år.

Vi er uansett ferdig med våre feriereiser for denne sommeren, og nå blir det ikke mye latmannsliv på flokken. Men trening og beite er vel helt greit. Vi har ingen starthester nå, og da får de stå ute hele døgnet så lenge det er nok gress, og været tillater.

Linna skal få noen uker til med "hjemme-trening" før vi setter kurset mot Leangen for bane-trening og testing av mønstringsløps-tempo :-). Hun er veldig flink hjemme, har flott steg, og traver på lette bein med god spenst. Fysikken er bra, så får vi håpe den mentale biten på "borte-bane" ikke blir for utfordrende. Vi får ta med Utopia som støttekontakt og mentor på de første Leangen turene. Mentalt er hun relativt ukompliser, så det bør ikke by på store utfordringer å møte Leangen tror vi!

Her er jeg oppe å sjekker flokken etter siste langhelg på reisefot. Og mine "argus-øyne" kan kostantere at alt er i den skjønneste orden. Ingen sår, ingen skrammer, ingen skader, bare ei sko i minus, det fikses fort :-D. 

Lill Faksa og Utopia var ute på kvelds-trim i går, det var tropevarme, og treninga ble langt til kvelden. I dag fikk Linna ut på dagtid, ikke fullt så varmt i dag. Og etter trening og dusj får hun selvsagt nyte det grønneste gresset, på utsiden av gjerdet :-).

Annelise

Ingen kommentarer: