tirsdag 15. juli 2014

Så er ferien over :-)

For flokken. De har hatt en drøy uke helt fri, tuslet rundt i tropevarmen hjemme i Stjørdal, mens vi "sjøl-folket" har kost oss med sol og palmesus i Tyrkia. Ganske deilig med noe helt annet, maten servert og bare "slaraffenliv" synes jeg, men nå er det tilbake til hestetrim igjen.

Her er dag en etter ferien; Utopia og Lill Faksa klare til dyst. Mens Lill Faksa ikke mister midjemålet av beite-og latmanns-liv, eser Utopia ut... akk ja. Det er bare å ut på joggetur frøken. 

I likhet med Tyrkia, har det vært tropevarme i Trøndelag. Godt for meg å vite, at hestene ikke står med rumpa til regn og uvær mens jeg slikker sydens sol! Men treninga legges nå til sene kvelden, for litt bedre klima. Begge jobber veldig bra, og har åpenbart spart litt overskudd i løpet av ferien. Ingenting å si på innsatsen i allefall. Etter trim er det dusj, litt mat/salt, og ut til flokken igjen:Resten av flokken har fått servert maten ute mens to har trent, og dermed er det rett ut å sjekke om det er noen havrekorn igjen i bøtta. DET hører Eldjenta, som kommer stormende til, glad i mat hun og Utopia ;-)

Neste dag må Utopia være med Linna på trening, ikke like hardt som samtreninga med Lill Faksa, og nesten som "rist-laus-tur" å regne for Utopia (og fettforbrenning forhåpentligvis....). 

Ut på tur med småjentene.

Gjennom frodige skogen

For noen fine runder på banen.

Begge trener bra, Utopia er regulerbar og fin denne dagen, mot noe mere hissig dagen før. Linna er som vanlig knallflink, veldig fint steg i henne, nå er det ikke så lenge før vi må ta henne med til Leangen, for å teste mønstringsløp-farten. Tipper den er inne, men litt tilvenning til banen får hun uansett ta. Spennende!! 

Annelise

Ingen kommentarer: