onsdag 2. juli 2014

Trening og latmannsliv :-)

Jatakk begge deler, iallefall for de tre yngste jentene i flokken. I går tok vi med Utopia på rutinekjøring, Lill Faksa fikk tusle hjemme, hun er litt stiv i bogen, og må "mørnes" litt før hurtig-trening. Men Utopia måtte til pers, og fikk ei grei gjennomkjøring i varmen.Det er ikke de store framskritt å "skrive hjem om" akkurat, hun la inn et par galopper i går også, så tida ble mellom 1.46 og 1.47 et sted. Denne gangen fikk hun gå med åpent hodelag, dotter i ørene og tunge sko + busser bak. Sist vi var på Leangen var hun så heit og hissig at denne gangen måtte vi prøve å dempe litt. Det virka :-). Travet flyter i grunnen greit, når hun "kommer på" at hun faktisk er på jobb. Så glemmer hun seg litt, og da jogges det, inntil hun kommer på at hun skal jobbe litt; DA svever hun avgårde i fin stil. Disse galoppene sitter mest sannsynlig i hodet, for jeg merker hun "tar sats", gjør en bitteliten fatning og spretter over, i løpet av et brøkdels sekund !! Hun er nok litt sein både i sinn og skinn, hun har rett og slett ikke forstått "greia" helt enda. Jaja, vi får bare trene på videre så lenge foten holder, og se om det ikke løsner snart.

Tilbake til flokken er det uteliv 24/7 som gjelder nå, late dager på beite med resten av flokken. De koser seg, spiser godt og legger på seg....litt ;-)

Over; Sunflower står i skyggen av den store Alma og slapper av. Bare rumpa stikker ut i sola, og den vifter etter fluene.

Eldjenta spiser seg god og feit.... ingen ting å utsette på apetitten til denne dama der!

Lill Faksa har også lagt på seg litt, men både hun og Sunflower er de to som tåler mest mat uten at det legger seg på sidebeina.

Sunflower kommer frem fra skyggen for å spise litt hun også.

Linna og Lill Faksa henger mye sammen, og står her ved gjerde og slapper av.

Det gjelder å finne den rette "posisjonen", og de vander litt for å få det optimalt,

Flytt deg, her går jeg.

Så finner de en hale og sløve ved alle tre småjentene, godt å stå like ved en flue-piskende hale ;-)-

Linna måtte til pers å trene litt i dag, gikk over til banen og jogga lange intervaller, trener veldig veldig bra Linna-mor, virkelig gøy med så flott en unghest å trene :-D.

Vel tilbake er det en tur innom dusjen, og rett ut å rulle seg igjen;

Tror hun nyter det!

Så rett til Lill Faksa, tusler sammen dagen lang disse to :-) I morgen skal Lill Faksa ut på treningstur, så får vi bøye og tøye litt på de stive bogene :-)

Annelise - som nyter sola og sommeren :-D

Ingen kommentarer: