søndag 17. august 2014

Nok en tur på Leangen :-)

Så har det gått en uke siden sist, og vi tok turen til Leangen igjen med Linna og Lill Faksa. I mellomtiden har de begge gått i bakkene hjemme og trent styrke. De har også fått "pussa" tenner og vaksinert seg, og sjekka at alt er bra rent helsemessig - og det ER det :-D.

Treninga i dag var akkurat som sist; oppvarming, og 3 stk 1640metre. Pulsen er høyere for Linna enn Lill Faksa, skulle bare mangle! Begge jentene jobber bra, og siste intervall gikk innenfor mønstringsløps-tempo. Vi får ta noen turer til, og så utfordre Linna med litt flere hester på banen etterhvert. I dag var vi som sist, nesten alene uti banen. Vi får ta en søndag eller to til, så får hun være med en mandag, før løpene starter, litt før de kommer de som skal gå løp. La Linna kjenne litt på "pulsen" når det er flere hester uti banen.

Her står to stk fine jenter klar til trening.

Og her en flink Lill Faksa får dusjen sin etter trening, og en fornøyd kusk :-).

Ellers går det mot høst, det har kommet et lavtrykk over Trøndelag, og flokken skal få inn i natt, første innenatta på ca 2 måneder for flokken. Eldjenta har ikke vært på boks om natta siden hun ble sendt til Langland for bedekking i april, så det blir nok overgang for henne, som er vant til å være "uteligger". Sunflower har vært ute siden mai.

Fra litt tidligere i uka, flokken ligger og sover mens Eldjenta holder vakt. Sunflower ligger lengre oppi bakken, "på toppen" og sover litt unna ungdommen hun. Nå blir det natta på boks for gjengen.

Annelise

Ingen kommentarer: