onsdag 17. september 2014

Da er det på'n igjen med Rutineløp !

Da er det 3-åringen og 4-åringen som skal "trekkes i gang" på Leangen igjen; det er sesong for Rutineløp ! Både Lill Faksa og Utopia måtte "til pers" i går, og begge gjennomførte løpet helt greit og til godkjent. Faktisk så gikk Utopia et helt løp i går, uten en eneste galopp, og det kvalifiserer nesten til ei flaske champagne ;-) . Det var overraskende få hester i løpet 1.45 og dårligere, pleier å være flust med hester i den kategorien på rutinekjøringer (kanskje de ikke er tatt hjem fra beite enda ??? :-P ). Dermed ble løpet for 2 og 3 åringer ble slått sammen med med 1.45 og dårligere, og vi var 4 hester til start.

Utopia og Jørgen "vant" sitt første løp i går også :-P hehehe, heldigvis, siden hun gikk mot 2 stk 2-åringer og Lill Faksa som er 3 år. Klokket inn på 1.47.0 og Lill Faksa som la på en liten galopp på oppløpet fikk tiden 1.48.1. Jaja, det går framover, dog med "muse-skritt" :-) 

Første runden gikk i veldig rolig tempo, og ser på pulskurven til Lill Faksa at vi kunne godt ha "dratt til" med litt høyere tempo stengt tatt. Første 1000m på 1.53. Så siste runden gikk heldigvis noe kjappere. Nå blir det trening hjemme et par uker, så nytt rutineløp den 30. september for damene. 


Her står de klare til varming "små-jentene" våre :-) Utopia noe utolmodig, synes jeg bruker for lang tid på denne "dokumenteringen" ;-). 

I dag skal ingen trenes, bare litt løsjogging på ridebanen, ristlaus, så ut på beite og kose seg med det som er igjen og "gnage" på etter en lang sommer ute. 

Annelise :-)

Ingen kommentarer: