lørdag 27. september 2014

Dørstokk-mila!!

Den var lang i dag, for makan til høst-storm som har "kasta" seg over Trøndelag (og mesteparten av landet) ...!! De ble stående inne til lunch i dag flokken, men det var i meste laget for Eldjenta, som skulle UT da vi kom. Høststormen biter ikke på denne damen! Hun vil ut uansett vær og vind, skraper utolmodig i gulvet og var slettes ikke enig i vår vurdering om en "inne-formiddag" ;-).

Men ut fikk hun, godt påkledd, sammen Sunflower og Linna, mens Utopia og Lill Faksa ble klargjort for treningstur. Vi brukte god tid, for ute var det slik;

Trivelig ja ;-) Saga til Jørgen har fått på seg et lite hestedekken ;-) som blåser godt i vinden. 

Vognene står klare, mangler bare hest :-) og her står de og venter på at skydekket skulle lette bittelitt;

Tappert smil på begge to.

Så letta været faktisk, og vi fikk trent jentene nesten uten en eneste regndråpe ;-) Ikke så verst. Fin økt for dem; lange intervaller på lokalbanen, og turen gjennom skogen til og fra. Høststormen kom tilbake etter treningsøkta, og det ble noe tidligere kveld på flokken enn normalt. Har ikke hjerte til å ha de ute "til langt på natt" i denne høststormen. Godt å komme inn litt tidligere i dag. 

Yr sier det skal bøtte ned i natt også, og gå over til "lettere silregn" ut mandag, men da er det over for denne gangen :-D. La oss få en tørr og fin høst over helga, det fortjener vi etter denne "kula" vi har fått de siste dagene.

Annelise

Ingen kommentarer: