tirsdag 9. september 2014

Godkjent mønstringsløp :-)

Da var det første mønstringsløpet i boks for Linna, :-) Bare et igjen! Så deilig å gjennomføre med stil, og få det godkjent på første forsøk, kan liksom senke skuldrene litt etterpå da! Var jo rimelig sikker på at kapasiteten var inne, hun trener lange intervaller i 2 min tempo hjemme, men det er noe annet å komme på bane, voltestart og masse hester. Men Linna er en "cool" type, og takla det trange 4.sporet i volta uten problem, og jogga 1660m på lette bein.

Mange som går mønstringsløp nå, "periode I" er straks over, så det er det ganske så fulle løp. Det var 4 varme på strek, og 7 kalde fra første tillegg. I løpet lå hun "i dødens" for Villas Cato, og de to jogga side om side helt til oppløpet, da jogga Linna fra sin makker :-). Kom først i mål av de kalde og gjennomførte med stil, og jada; vi er jo selvsagt stolte :-D. Hehe :-).

Her passerer de oppløp for føste gang, to fine unghester som jogger sammen og koser seg.

Over og under; så er det oppløp, Linna har et godt hode, og vil framover. Så hun legger inn en liten sluttsport og "vinner" mønstringsløpet sitt.

Nedenfor; Jeg har overtatt tømmene, og her kusk og trener skjønt enige om at dette var godt gjennomførst :-) 

I stallen igjen, og Linna for kos og dusj og stell. Jeg og Linn Therese (oppdretter) synes Linna har vært kjempeflink!

Så er det et mønstringsløp igjen, om en uke. Vi håper og tror det blir gjennomført i samme fine stilen. Ellers oppførte Linna seg eksemplarisk. Snill og rolig på henger inn til banen, og slapper godt av i påselings-boksen. Veldig greit å se at hun er kald og rolig, og slapper av. Eldjenta skal bedekkes med Bork Odin (Linna's pappa) neste vår, og han kan godt bidra med dette lynnet på Eldjenta sine avkom ;-) . 

Nå får Linna slappe av noen dager, og ut på noen lette turer i vogn før neste mandag.

Annelise

Ingen kommentarer: