fredag 10. oktober 2014

Fargerike turer :-)

Høsten er fargerik og vakker, og de siste dagene har det blitt fine turer både på hesteryggen og bak hesterumpa ;-)

Lill Faksa fikk litt bakketrening under sal i går, og hun har blitt riktig så fin å ri på.

Her titter hun nysgjerrig på min IKEA stol som er helt avgjørende for at jeg kommer meg opp på hesteryggen ;-) Det er ikke noe lita mærr for å si det slik, nesten 158 cm på "strømpelesten" og like fin som hun er stor. 

Ble mest klatretrening i går, og her har Lill Faksa jobba seg opp noen bakker fra "dypet" nedefor Blåhåmmåren, og vi har utsikt mot Beistadtrøen faktisk :-). 

Og her har vi klatra halvveis opp Hjelpdalsbakken, rimelig bratt og krevende bakke opp, med god utsikt fra toppen med Værnes Flyplass i det fjerne. 

I dag fikk Linna selskap av Utopia med Linn Therese i setet. Koslig både for to og firbeinte! 

Utopia går så veldig veldig seint i front, så dermed fikk Linna trippe avgårde først, og der liker hun seg; i tet ;-) hehe. 

Og vi starter på en fargerik tur gjennom skogen. Av alle fire årstidene må høsten være den vakreste med sine nydelige høstfarger! 

Det kan nesten ikke bli finere i skogen!

Så er vi straks tilbake igjen, en fin fin trening for Linna, for om Utopia tusler seint gjennom skogen, så er hun superfin som treningsmakker på banen. Relativt regulerbar og fin "fartsholder" og mentor for Linna. Selv fikk Utopia sin skikkelige trening i går, og dagen i dag ble mere som ei restitusjon økt for henne, to fluer i en smekk mao!

Takk for turen Damer :-)

Annelise

Ingen kommentarer: