fredag 17. oktober 2014

Rutineløp og "vinter-trening" :-)

Ja, det må et par " " til her, for selv om vi passert første vinterdag i denne uka, er det ikke mye som minner om vinter ute - heldigvis;

Og sånn kan det i grunnen bare fortsette :-). Linna er ute å trener styrke for tiden, men med bakker og tung vogn går det helt fint uten snø :-). Vi kjører mest i marka, så blir det barfrost går det også helt greit. Og det kan gjerne bli litt barfrost før snøen kommer, da slipper vi gjørme og slapse-føre. 

På tirsdagen var det rutinekjøring på Leangen igjen, og siden Jørgen var ute å reiste med jobben, ble da bare Utopia som fikk være med innover til banen. En stund siden jeg har kjørt henne på rutinekjøring nå,  så jeg la lista litt høyere enn siste turene innomver; måtte ut i tidsintervallet; 1.35 - 1.45. Målet mitt var å få henne under 1.40, som er hennes "pers", men det klarte jeg ikke.

Hun slo på et par galopper som vanlig, og la seg ikke til å trave før i siste runden. Men den gikk unna i fint tempo; siste 1000m på 1.32. Slutt-tiden ble 1.41.3 - ikke så verst til henne å være :-). Hva om den godeste Utopia kunne slutte med disse galoppene, og bare trave unna i jevnt 36-tempo ??? Hadde holdt i massevis til prøveløp og lavgrunnlagsløp det... Jaja, min motivasjon er noe dalende for lille Pia vår, det går smått, men vi får bare brette opp ermene og prøve litt til. Store kontraster i travet, når Eldjenta var like gammel som Utopia er nå (4, - blir 5 åring på nyåret), ble hun pensjonert ! Sto da med knappe 700.000,- på bok, og var klar for avlsboksen. Utopia har ikke kommet til start enda hun.... ;-) 

I går fikk Lill Faksa og Utopia bedrive litt egentrim på ridebanen i nydelig høstvær. De løper og koser seg, og de er heldigvis friske og raske hele flokken;
Og i følge værmeldingen ser det ikke ut til av vinteren kommer i løpet av neste uke heller :-) Vi får nyte den fine høsten så lenge den varer.

Annelise


Ingen kommentarer: