fredag 14. november 2014

Da er vi i gang.

Med temming av Dag Åsa :-) Men hun er så snill og ukomplisert, så hun har nok gått en god skole hjemme i Voss. Hun har fått slappet av og brukt noen dager på å finnes seg til rette i "små-flokken" så langt. Der har hun blitt veldig god venninne med Linna, og Lill Faksa viser moderlig omsorg, selv om hun bare er 3år.

I går måtte hun stå litt bundet på stallgulvet mens Linna og Lill Faksa sto inne som mental støtte. Gikk helt greit å stå pent på stallgulvet og bli børstet:

Og etterpå gikk vi oss en bitte-liten tur, helt rundt luftegården faktisk ;-) ikke så langt akkurat, men vi må begynne i det små. 

Og Dag Åsa gikk bak meg, som ei veldressert bikkje :-) 

Og her runder vi luftegården og tusler ned til stallen igjen. Eldjenta, Sunflower og Utopia står i andre enden og spiser formiddagsmat, og Åsa ser nedover og lurer på om vi ikke snal tusle nedover til dem igjen. 

Sånn, det var dagens økt, vi får trene på dette litt framover nå, i pent og pyntelig tempo. Vi har god tid til sånn "basic-temming". Neste "utfordring" blir å være med Linna eller Lill Faksa og løsjogge litt på ridebanen. De står jo stort sett ute å eter mat i luftegården, så vi må legge inn litt "trening" framover også, forberede lille frøkna på en framtid som topp-idrettsutøver :-). 

I dag skal Utopia og Lill Faksa få jobbe litt i vogn, det er mildt og fint vær, og vi får bruke lokalbanen nå før det speiker på og blir "betong". Det blir lange intervaller på banen i dag, samt turen over marka til og fra :-) 

Annelise

Ingen kommentarer: