onsdag 26. november 2014

En liten barfrost-pause :-)

Det ble varmt igjen, og litt regn, og dermed ble det "levelige" forhold både på ridebanen og lokalbanen :-) Det må vi utnytte, og i går fikk Utopia og Dag Åsa leike seg litt på ridebanen sammen. Veldig populært, de hadde mye overskudds-energi begge to. Utopia er flyttet over i luftegården sammen småjentene nå, det er fred og harmoni, og en mere logisk "oppstilling" ute; to avlshopper i en luftegård, og fire unge fine traverjenter i den andre.

En liten videosnutt av to små lykkelige jenter;Sola dukka opp også, og jentene roer seg og tusler rundt å koser seg sammen;


Dag Åsa har på seg pulsbelte, ikke for at jeg kan sjekke puls der og da, men etterpå kan jeg laste inn økta på PC og se "hva det har vært for trening". Mest for å tilfredstille min egen nysgjerrighet ;-) 

Etter lunch var det Linna sin tur, og denne gangen var det lett vogn og lange intervaller på lokalbanen på dagsorden. Vi har kjørt tungt - tungt og atter tungt en periode nå pga barfrost, så det gjorde godt med litt mildere vær og fine forhold på travbanen nå. Treninga for Linna sin del denne høsten/vinteren kommer til å bære preg av mengde, det gjelder å få "dytta i henne" så mye sunn og riktig trening som mulig, og håpe det holder for en fin sesong på travbanen neste år. Etter Eldjenta ble satt i avl, har det vært litt løps-tørke for oss, og jeg savner travløp og slike adrenalinkick :-). Vi får tro 2015 vil by på travløp for oss, at de kommende 3-, 4- og 5-åringene kommer til start !

Men i går, var det prima forhold på Remarka!

I natt har det vært minus grader igjen, så det spørs om det blir på'n igjen med tung vogn i dag ? 

Annelise.

Ingen kommentarer: