søndag 30. november 2014

Flytta flokken :-)

Over til "beite" nå! Etter først en barfrostperiode, så mange plussgrader og noe regn, for så barfrost over natta igjen; ble det litt "ulendt" i luftegården. De uten sko (Eldjenta, Sunflower og Dag Åsa) sleit litt på det humpete og harde underlaget i luftegården, så da ble hele gjengen flytta ut til beite.

Dag Åsa har ikke gått i samme luftegård som Eldjenta og Sunflower, men det to avlshoppene oppførte seg bare pent og pyntelig. Her tusler de avgårde mot skogen, etter lunchen er inntatt.

Eldjenta er diger, lagt seg ut og det er forhåpentligvis pga føll og ikke flesk :-)

Sunflower er enda større, der trenger vi ikke drektighetskontroll, man kanskje en opptelling ? nei, får håpe det bare er en der inne, stor og flott Thai Tanic fole. Sunflower trives som drektig, hun er så snill og rolig om dagen, og har "mamma-look" i blikket. Tror hun gleder seg til å bli mamma.  Hun har ikke pels nesten, bare sånn "plysj" og trenger en teppe på for ikke å fryse. 


Koser seg i skogen gjengen, piller i "gresset" og løvet.

Eller klør seg på trærne ;-).

Linna og Dag Åsa henger mye sammen. De er kjempesosial og kommer tuslende når jeg tar meg en tur ut på beite. Veldig søte sammen disse to :-.

På ettermiddagen tok jeg med Lill Faksa på ridetur,  jogger over Roksåsen og klarer litt i bakkene, må trå til med alternativ trening i disse barfrost tider. Jeg hadde tålt en liten halvmeter med snø nå. Det er fryktelig tørt og støvete, og håper folk ikke har glemt den tørre vinteren med alle brannene fjor, forsiktig med åpen ild!!

Bakke-arbeid :-)

Fantastisk flott utsikt mot fjorden, og Hell. Ser flustripa på Værnes og Billedholmen :-)

Annelise


Ingen kommentarer: