torsdag 20. november 2014

Nå legger isen seg :-)

På Møssjøen :-) Det blir kaldere og kaldere, og det har alerede blitt en bra is-skorpe på vannet. Utopia og jeg tok turen helt ned til vannkanten og sjekka hvordan ståa er, med både trollet og isen ;-) 

Noe skeptist Utopia ? Ingen fare, dette trollet kommer ikke å tar deg ;-) 

I fjor trente jeg ikke på isen, den var nok sikker, men det laga så masse lyd ;-) Vi prøvde oss en tur Utopia og jeg, men det var for mye bråk i isen (eller var det trollet mon tro?), så vi trippa av like fort som vi hadde kommet på. Vinteren før der igjen var magisk, da hadde vi rakstrekke på 1250meter på isen, Eldjenta la nok grunnlaget for sin Derby-seier der den vinteren. Vi får se om det blir like fine forhold i år?, men nå er det blitt kuldegrader og kaldt, så det er håp :-)

Litt senere samme dag fikk Lill Faksa en tur i samme løypa. Det er så hardt på veiene og travbanen nå, at vi får trene i marka, slite litt i bakkene med tung vogn, mens vi venter på snødekte veier og fine forhold for tempo-trening igjen.

Lill Faksa i solnedgang. Lav ettermiddags sol rett i mot, vi koser oss begge to!!

I går var det skjerpa på med enda flere kuldegrader, og nå begynner det å ligne litt på vinter;

Linna ut å trener i samme løypa. Mangler bare 30cm nysnø nå, sånn tørr og fin snø, kan jeg få det snart ? hehe. 

Flokken går ute i luftegården nå, de tre gamleste sammen, og småjentene deler den største galen. Linna og Åsa jer blitt veldig gode venninner, og koser seg sammen;

Sikkert godt å få en venninne å støtte seg til, når men nettopp har flytta fra mamman sin og alt det trygge hun reprensenterer. Ser ut som Åsa har funnet seg veldig godt til rette, det er godt!

I dag blir det kjøring i marka igjen for Utopia og Lill Faksa, vi har ikke så masse valg når forholdene er slik. Veldig glad jeg har mulighet til alternativ trening i marka, nå som det er speika og barfrost over alt. Tar ikke lang tid nå før myrene og "blaut-hølene" fryser, og vi kan ri "overalt" i marka. Gleder meg til å ta turen og til Koksåsen igjen, eller forbi Hofstadmyra mot Bjørkbakken. Det blir trivelig !!

Annelise


Ingen kommentarer: