onsdag 3. desember 2014

Kortvarig lykke ;-)

Når det gjelder snøen som falt i går. Jeg som ønska meg en liten halvmeter med snø, fikk ca 2 cm i går, men du verden så fint det ble;

Linna og jeg måtte utnytte de fine forholdene, og jogga over til banen for litt lettere trening;

Men i dag kom stormen de har varslet, og regn, og "all" snøen forsvant like fort som den kom. Jaja, men jeg fikk da utnyta det lille som kom :-) 


Dag Åsa og Utopia på tur;


I dag har Åsa fått en aldri så liten "skole-time", hun fikk være med Utopia på en liten tusletur i nærområdet. Mye nytt å lære for lita pie, her står hun pent å venter på at Utopia får på seg seletøyet.

Så er det ut å stå bundet til veggen. Det må også læres, og da er det veldig kjekt å ha en flink mentor å støtte seg til. Utopia kom jo ut "ferdig temt" hun, fra dag en. Alltid vært snill og grei, ikke noe styr uansett med henne, så dermed er hun selvskreven mentor for Dag Åsa. Ikke for det, de er nå så snille både Lill Faksa og Linna også, så de hadde sikkert egna seg like godt ;-)

Så tusler vi avgårde på tur. Mye nytt og spennende å se på, skumle greier også; vedstabler, en parkert bil, søppelbøtter mm... alt må læres. Vi tusla en liten runde nedi Hjelpdalen, og mot Møssjøen en tur, før vi satte nesa hjemover igjen. Det har vært hele 9 varmegrader i dag, og den harde barfrosten har sluppet taket noe. 


Tilbake til stallen igjen står flokken og venter. De bryr seg ikke så mye når en av de "vante" hestene er ute å trener, men tvert jeg tar ut føllet fra flokken, følger de med, og kommer opp på toppen og ønsker oss velkommen tilbake.

Og tilslutt en liten videosnutt av to veldig flinke jenter i dag;
Annelise :-)

Ingen kommentarer: