mandag 8. desember 2014

Langtur :-)

Til Vassbygda og Litjtrøa i går med Lill Faksa og Utopia, for Linn Therese og meg. Tømmerveien langs Liavannet er ei fantastisk strekke for hestene når det har kommet litt snø; perfekt for laaaange galoppintervaller.

Framfor meg er Utopia og Linn i farta, går så fort at jeg ikke får festa det "på film" engang :-p

Så nærmer vi oss toppen, og da går det litt roligere, begynner å bli sliten Utopia og jogger opp de siste metrene. 

Godt for både to og fir-beinte å ta en skikkelig langtur til "nye" trengsområder. Trenger litt ekstra tid når en skal ta turen "over skogen", og "over skogen igjen" helt til Vassbygda, og veldig trivelig med selskap. Synd jeg ikke kommer meg dit med vogn, for maken til strekker langs vannet, wow :-) DET hadde vært noe. Men så lange vi kan ri dit vinterstid, så skal jeg ikke klage :-D. 

Og så setter jeg pris på at det kom noen snøfiller, det er mørkt for tiden, sola er oppe bare noen få timer midt på dagen, og det blir tidlig tussmørkt. Heldigvis ikke lenge til"sola snur" og det går mot lysere tider igjen. Det er jo snart vår ! 

I dag skal de to aller minste jentene stelles og trenes litt :-)

Annelise

Ingen kommentarer: