lørdag 6. desember 2014

Rutineløp på torsdagen.

Da fikk vi med oss årets siste rutineløp for W.M. Utopia og Lill Faksa, og begge trava opp mot sitt beste. Det går framover, sakte med sikkert. Lill Faksa satte "pers" og Utopia gikk ned mot sin bestenotering:


Begge ble sendt ut i tidsintervallet 1.45 - 1.35, de MÅ nesten være i stand til å gå innenfor dette kravet nå synes vi, og det klarte de, Lill Faksa så vidt ;-). Utopia gikk sitt beste Rutineløp 22 mai i år; 40.4. Lill Faksa gikk også bra den dagen (44.8) så da var det nok fin bane ;-). På torsdagen var banen ok tatt årstiden i betrakning, noen blaut og tung, men greit nok. 

Dette var årets siste Rutinekjøring, og de starter vel ikke opp med nye løp før mars/april 2015. Skal de ha løpstrening før det, får vi finne ei lokalkjøring. Ingen av dem er klare for toto-løp på Leangen enda, men Utopia bør strengt tatt komme så langt at hun kan meldes til (og helst klare også ;-) et prøveløp i løpet av vintermånedene! Lille pia blir 5 åring nå, og da er det snart på tide og ut å jobbe litt for føden. Lill Faksa får trene mere i vinter, mende mengde og atter mengde, så får vi se mot våren om hun blir klar. Skal se Linna kommer ut i banen før henne ?? Det blir samme opplegget for de to i vinter; så mye trening som mulig, og når vi nærmer oss mars/april får vi vurdere "ståa" (og da er helst Utopia godt i gang!). 

I dag har Utopia vært ut å "lufta" Dag Åsa en liten tur. Det er kommet bittelitt snø igjen, og fint å tusle på tur for små føllhover. Og etterpå serveres lunchen ute;

Sola har akkurat forsvunnet bak åsen i bakgrunnen, og klokka er bare 14:05... jaja, godt det kom litt snø, det er ganske mørkt ute for tiden. 

Annelise :-)

Ingen kommentarer: