torsdag 1. januar 2015

Godt Nytt År :-)

Så er 2014 historie, og man skal venne seg til å skrive 2015 :-) Årshjulet har nok en gang snurret en runde, og det går fortere og fortere for hvert år.

Travåret 2014 har vært særdeles magert for vår del, knapt nok hatt en hest til start. Lenge siden vi har gjestet Leangen så lite som i år - MED starthest vel og merke. Men vi lever godt på Eldjenta sine bragder i banen enda, gode minner og godt å tenke på. Den yngre garde i stallen har ikke vært i nærheten av å vise takter slik Eldjenta gjorde, så det holder ikke med godt stell og mye trening mm. Man MÅ ha et godt individ å jobbe med også, talent er et must! Men vi har vært tålmodige, trent Utopia (som er 5 år nå!!) og Lill Faksa (4-åring) jevnt og trutt, i håp om at en vakker dag, ja da vil det løsne ;-)

Utopia har vel "frist på seg" til våren/sommeren med å vise at det bor ei lita travermærr i henne, Lill Faksa har strengt tatt et år å gå på i forhold til Utopia.

Så er det Linna da, 3-åringen vår, skal hun bli stallens nye stjerne i år mon tro ???? Det hadde vært ufattelig godt. Hun er talentfull, og vi har trua, men de er av kjøtt og blod, og en kan ikke ta noe for gitt. Vi tror i allefall det er mere talent og tidlighet i henne, enn de to eldre stallvenninnene. Akkurat pr i dag står Linna uten sko på bakbeina, hun har mista ei baksko i jula, og da gikk det mye hovvegg med også. Faktisk så mye at vi er spente på om det går å få på henne sko nå. Hvis ikke blir det en ufrivillig treningspause, inntil "problemet" er løst, vi krysser fingre og håper på det beste.

De to drektige er sannsynligvis fremdeles drektig, i allefall Sunflower, hun er diger. Men i neste uke kommer veterinæren vår for å gjøre ferdig sertifiseringen av Dag Åsa, og da får hun også uttale seg om Eldjenta, om det er grunn til å sjekke nærmere eller ikke.

Dag Åsa er blitt åring :-) og hun har et spennende år framfor seg. Hun skal kjøres inn i løpet av våren, vi liker å gjøre det FØR beiteslipp, og så holder vi henne i gang med trening samtidig som hun får leve beitelivet sammen avlshoppene med føll.

Vi legger bak oss et trivelig, men noe magert hesteår rent sportslig, og ser fram i mot et spennende 2015!! Takk for året som har gått til dere som følger med her, og godt nytt år!

Annelise


Ingen kommentarer: